IMG_6819

Üniversitenin hizmet kalite politikası ve öğrenci odaklı olarak faaliyet gösteren Ulaşım birimi Hizmetleri adı altında, çeşitli ulaşım hizmetlerini etkin bir şekilde yerine getirir. Bu birim, Üniversite çatısı altındaki bölümler ve organların taleplerini karşılamak üzere amaca uygun araçlar ve deneyimli şoför personel ile koordineli bir şekilde çalışmaktadır.

Ulaşım Birimi Hizmetleri, Rektörlük kararları ve kurumsal misyon doğrultusunda kampüs içi ve dışında öğrenci ve personel toplu taşımacılık hizmetlerini düzenler ve yürütür. Bu çerçevede, uygun rotaların belirlenmesi, seferlerin trafik yasa ve kurallarına uygun olarak planlanması gibi sorumlulukları titizlikle yerine getirir.

Can ve mal güvenliği ön planda tutularak, Ulaşım İşleri Şube Amirliği tarafından tüm nakil araçlarının düzenli olarak kontrol edilmesi sağlanır. Akaryakıt alımı, işletme izinleri, kayıt, ruhsat, muayene, sigorta, temizlik, bakım ve onarım işleri de yine bu birim tarafından etkin bir şekilde yönetilir.

Ayrıca, Ulaşım İşleri Şube Amirliği, hizmet kalitesini artırmak amacıyla yürütülen ulaşım hizmetleriyle ilgili olarak sürekli araştırma ve geliştirme faaliyetleri gerçekleştirir. Bu çabalar, Üniversite topluluğunun ulaşım deneyimini sürekli olarak iyileştirmeyi hedefler.

Özetle, Hizmet İyileştirme ve Ulaşım Yönetimi Birimi, Üniversitenin ulaşım ihtiyaçlarını etkili bir şekilde karşılamak, güvenliği sağlamak ve hizmet kalitesini sürekli olarak artırmak için aktif bir rol oynamaktadır.

Ulaşım Birimi Hizmetleri Birim Sorumlusu

Haşim DEĞER